Post by purfocusouthdo on Feb 9, 2022 5:07:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Do Not Fall .io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Do Not Fall .io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi palielina punktus ▞▞▞
▞▞▞ Do Not Fall .io 2022 version ▞▞▞
Tādējādi ir f****ng spēles kopija (rudens puiši) un UTS pēdējā kārta hex-a-pagāja, un tai ir slikta grafika, un raksturs lec pats. NEIESAKU ŠO SPĒLI
Tās ir tikai robotprogrammatūras, un tās nav tik jautras. Bet tas bija mazliet patīkami
Man godīgi patīk šī lietotne/spēle mobilajām ierīcēm, tā ir episka, tā ir 5. labākā mobilā spēle, manuprāt, un tas ir arī smieklīgi, kad tu ņem cimdus un vēl kādu cilvēku, kā arī ir smieklīgi, ka tiekat nost, bet es vēlos, lai jūs tiešsaistes versija, kā arī vairāk skinu, kā arī vairāk minispēļu no rudens puišiem, izņemot to, kas burtiski ir 5 labāko mobilo spēļu sarakstā
Tā bija laba spēle, bet spēlētāji rīkojas kā roboti, nē, tiešsaistē tas ir bezsaistē, ja to labojat Tiešsaistē, ja vēlaties, novērtēšu ar 5 zvaigznēm: D, atvainojiet par rupjo labojumu: viss ir kārtībā.
Man patīk šī spēle, tā ir tik jautra katrā līmenī, ka viņi dod 50 monētas, un jums ir vajadzīgas tikai 500 monētas, lai iegūtu jaunu apvalku.
Skaņa, kad tu zaudē, vairāk atgādina to, kā es to vērtēju, nekad neesmu saņēmusi tādu ādu, kādu esmu vēlējies. Un arī tas nav pietiekami jutīgs.
Centieties nenokrist spēle ir labākā, tāpēc es piešķiru šai spēlei 5 zvaigznes. Būtībā viss, kas jums jādara, ir tikai palikt pie vienas no krāsām. Centieties palikt pie krāsas, lai jūs varētu būt drošs un uzvarētājs. Esmu uzvarējis tik daudz reižu + esmu šīs spēles profesionālis. Esmu laimējis 20 000 reizes, kad mans tālrunis ir savienots ar manu klēpjdatoru, lai es varētu to atskaņot savā klēpjdatorā, kad vien vēlos. Mēģiniet pārspēt manu rezultātu. Tāpēc lejupielādējiet to tagad bez maksas no lietotņu veikala. Tas ir tikai laimests, ja šajā spēlē izklaidējies.😋😋😎😎😎😎😋😋
Jauka spēle😍 Bet problēmu ir grūti spēlēt 🥵
Symbol Fall APK - Android Lietotņu Spēle
Šī spēle ir tik jautra, ka jūs varat spēlēt šo spēli, tā ir spēle, kurā jūs nekrītat, un, kad jūs ejat uz trešo stāvu, jūs esat pirmajā vietā, un tas ir tik aizraujošs dziesmu teksts, un šī spēle ir tik jautra, ka jūs saņemat spēlēt, vai jūs varat spēlēt daudz jaunu spēlētāju, tāpēc es ceru, ka jums patiks šī spēle cikos ir patīk šī spēle
Nav briesmīgi, bet ātri atkārtojas
Spēle ir ok, es tikai gribu jautāt 3 4 lietas. #1 Ikreiz, kad es sāku spēlēt, man tiek parādīta reklāma, # 2 Tas ir ne tikai tāpēc, ka tajā ir pārāk daudz reklāmu, bet arī tāpēc, ka ir garlaicīgi darīt vienu un to pašu. #3 Kas notiek ar to, ka tu padari spēlētājus kailus? Es domāju, vecīt, cilvēki ieradās šeit, lai spēlētu sasodītu spēli, kad pēkšņi spēle kļūst dīvaina, tad es nevaru izveidot nevienu spēli, kurai ir jābūt noderīgai...
Tiešām labi, ceru, ka jums patīk šī spēle... nu, šī ir patiešām laba grafika, bet ne spēlētājiem. Lai veicas 100 m lejupielādes
Šī spēle ir jautra, taču tā nav grūta, jūs varat to darīt mūžīgi, un tas nav grūti
plug, do not unplug the TV by pulling the power cord. ... the TV from fall. Do not ... ÄSmart Center“ yra mobilioji programa, veikianti ÄiOS“ ir.
Tidak Jatuh .io Arked idwp
Reklāma pēc sludinājuma nekas labs
Tāpat kā katru reizi, kad es beidzu spēli, vienmēr tiek pievienoti papildinājumi, būtu labāk, ja jums nebūtu pievienojumprogrammas, un katru reizi, kad es nospiežu X pogu uz papildinājumiem, tas vienkārši tiek parādīts hromā.
Noņemiet vienu mini spēli Fall Guys. Es saprotu, ka šai spēlei ir laba grafika un Fall Guys mirst, taču mirstošas spēles izvilkšana man ir apvainojums.
Spēle ir laba, bet tā ir tikai reklāma, kurā ir tik daudz reklāmu, ka es izdzēsīšu šo spēli
PĀRĀK DAUDZ REKLĀMU = ATSINSTALLĒTS, tā vietā vajadzētu būt arī redzamam analogam sviram
Tidak Jatuh .io Arked dys
Man šī spēle patīk, bet starp mums ir varoņi, kas mani patiešām traucē, jo tad man šķiet, ka es spēlēju gandrīz līdzīgu tēlu.
Uzvarēju katrā spēlē bez jebkādām grūtībām, tagad es uzskatu, ka pretinieki ir roboti, vai tiešām tikāt tā, kā nolēmāt?
Ceļš uz daudziem papildinājumiem. Pēc katra līmeņa ir reklāma.
Laba spēle 🎮 un vēlreiz paldies un vēlreiz paldies
Apbrīnojami. Šī spēle ir brīnišķīga, bet vienīgais, kas man nepatīk, un tas nemaina manu vērtējumu, ir tas, ka tā ir pārāk vienkārša! Antveja spēle ir ĻOTI LABI DDDDD!!!!!!!!!!!!!!!👍👍👍👍👍🏆🏆
Man nav ne jausmas, ko es daru. Es tikko sāku un jau 3 uzvaras, idk, ko es daru. es vienkārši skraidīju apkārt kā idiots. Es pat zināju, kā lēkt. Bet man joprojām ir 3 uzvaras pirmajā spēlē, tāpēc 4/5 zvaigznes
Man patīk šī spēle, šī ir visu laiku labākā spēle! Bet es ienīstu krist. Jums vajadzētu to izmēģināt tagad! Tā ir jautra, tā ir laba spēle, tā nav slikta spēle, tā ir lieliska spēle
Tā bija laba spēle
Man patīk šī spēle, jo atšķirībā no citām spēlēm vadības ierīces ir vienkāršas, turklāt reklāmas darbojas, lai iegūtu bezmaksas lietas. Es gribu vairāk režīmu, piemēram, paslēpties un meklēt! Mīlu šo spēli, es novēlu veiksmi tās nākotnei
Party Royale: Fall Guys Mobile! Do Not Fall .io · Super Fall Ragdolls · Noodleman.io - Fight Party Games · Fall Heroes 3D Avoid The Hit · Fall Boys: Ultimate
Forši, bet man tas ir garlaicīgi
Es ienīstu šo spēli
Tas ir brīnišķīgs! Tā bija viena no manām iecienītākajām lietotnēm!
Ir jautri spēlēt
Es spēlei iedevu 3, jo zini, ka tā ir laba spēle, bet es domāju, ka visi ir nopirkuši, un tas ir pārāk viegli. Es vēlos izaicināt pēc pirmajām pāris kārtām, atvainojiet, ceru, ka tas palīdz
Es to iedevu tikai ar 3, tā ir laba spēle, bet katru reizi, kad es pabeidzu spēli, jūs saņemat papildinājumu, tāpēc jā
Kas notiek ar visu mīlestību pret šo spēli? Godīgi sakot, tas ir tik stulbi. Es pat nevaru to lejupielādēt tagad. Es mēģināju to spēlēt, bet tas ir tik garlaicīgi, ka es varētu palikt bez sava tālruņa gadu, pirms es vēlos spēlēt šo spēli. Nav mīlestības un rūpju, kāds.
Šī spēle ir jautra un vienkārša, bet kāpēc ir roboti un zaudētāji, es uzvaru daudz laika hahahahahahhahahaha
Pienācīga spēle, taču dažās ierīcēs tā ir ļoti aizkavēta, un tā ir ļoti līdzīga Fall Guys.
Es domāju, ka šī ir labākā spēle, ko esmu spēlējis..... Jo dažreiz ir gandrīz 1 papildinājums, tāpēc man jāsaka, ka šī spēle ir bez papildinājumiem un neprasa naudu arī par tērpiem, kā arī mēs varam viegli laimēt naudu, lai iegādātos tērpus.....☺☺ LABĀKĀ SPĒLE.....
Nu, viens, kāpēc es uzvarēju, ja neuzvarēju? Es nokrītu pie 3 ppl pa kreisi, un tas saka, ka esmu pirmā vieta. Vai varat arī pievienot funkciju, kurā mēs spēlējam ar REAL ppl? Paldies par gandrīz visām reklāmām. Vai varat pievienot vairāk fontu? Varbūt ļaujiet mums mainīt krāsu (varbūt pievienot krāsu paleti). To es novērtētu visvairāk.
Nav slikti, bet pievienojumi ir stulbi... ja lejupielādējat, izslēdziet datus, kad atskaņošana apstājas
Sever itāliji 2019 s otdihom - 161domaizkirpicha
Tas ir patiešām jautri, un man patīk spēlēties ar tik daudziem cilvēkiem! Jums tiešām nav nepieciešams internets, tikai mobilie dati, bet varu derēt, ka tas ir tik jautri! It īpaši viss starp ir ādas!
Šī ir labākā spēle, ko spēlēju kopā ar savu priekšnieku, jūs, spēļu izstrādātājs, esat lielisks
Spēle ir lieliska, taču reklāmu skaits ir neciešams EDIT: Es tikko sapratu, ka tā nav arī vairāku spēlētāju spēle
Sliktākā spēle. Super viegli spēlēt. Daudzi piebilst.
Tas atpaliek, bet tas ir ļoti jautri
Superhero Rescue: Spider Games Weather ifvz